تفاوت خامه گیاهی و حیوانی
به عنوان معمول، دو نوع خامه، لبنی و غیر لبنی وجود دارد. تفاوت اصلی بین خامه های لبنی و غیر لبنی در ترکیباتی است که در هر کدام وجود دارد
مصرف خامه در این دوران مدرن، به خصوص برای تزیین کیک های خامه ای بسیار رایج شده است. تزئینات کیک برای بهبود شکل، رنگ و در نهایت فروش بیشتر رواج پیدا کرده است. به عنوان معمول، دو نوع خامه، لبنی و غیر لبنی وجود دارد. تفاوت اصلی بین خامه های لبنی و غیر لبنی در ترکیباتی است که در هر کدام وجود دارد.
اصطلاح ترکیب چربی محصولات لبنی یا جایگزینی با سایر چربی ها از شیوه های رایج در صنعت لبنیات است. محصولاتی که در آنها چربی شیر به طور کامل یا جزئی با چربی های گیاهی جایگزین می شود، به عنوان محصولات غیر لبنی تعریف می شوند. خامه غیر لبنی برای افرادی که اساساً توانایی مصرف فرآوردههای لبنی را ندارند، یا افرادی که تمایل به مصرف فرآوردههای گیاهی دارند مناسب خواهد بود .
علاوه بر این، خامههای قنادی غیر لبنی ویژگیهای کاربردی بهتری داشته و از نظر اقتصادی مقرون به صرفهتر هستند.
غیر لبنی بودن به تولید کننده اجازه می دهد تا میزان چربی را کاهش داده و علاوه بر تولید ارزانتر، تولید سالم تری داشته باشد. گرچه از نگاه مصرف کننده ای که به مزه خامه لبنی عادت دارد ممکن است طعم این محصول متفاوت باشد، اما همچنان می تواند به عنوان یک محصول با طعم مطلوب در بین افراد رونق پیدا کند.
خامه غیر لبنی دربسیاری کشورها مانند اندونزی و هند محبوبیت خاصی دارد. خامه غیر لبنی از چربی گیاهی تهیه می شود و برای کسانی که به لاکتوز و یا لبنیات حساسیت دارند، مناسب است. خامه غیر لبنی نیز جایگزین سالم تری نسبت به خامه غلیظ است و برای افرادی که رژیم غذایی سالمی دارند نسبت به خامه سنگین مناسبتر است. از طرف دیگر خامه های لبنی همانطور که از نام آن پیداست از لبنیات (شیر) تهیه می شوند و خواص و ویتامین های شیر را دربردارند.
از خامه گیاهی یا غیر لبنی همچنین می توان برای آیسینگ، تاپینگ، مخلوط نوشیدنی، دسر و جایگزین شیر نارگیل برای غذا یا نوشیدنی استفاده کرد. به عنوان تزیین کیک یا رویه نوشیدنی، خامه قنادی غیر لبنی سفت تر می باشد و در دمای اتاق آب نمی شود. همچنین یکی از محصولاتی برای گیاهخواران می باشد که شامل شیر، تخم مرغ و عسل نیست.
خامه با چربی گیاهی کالبر که از مخلوط چربی شیر و چربی گیاهی تهیه می شود، شامل 20 درصد چربی و خامه با چربی حیوانی کالبر که در دو نوع کاکائویی و سفید عرضه می شود، شامل 25 درصد چربی می باشد. این خامه ها جز خامه های نیم چرب طبقه بندی می شوند. ماندگاری آنها 6 ماه و فاقد هر گونه مواد نگهدارنده هستند و تا باز شدن بسته بندی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. خامه استریل (فرادما) با ماندگاری بالای کالبر در بسته بندی اسپتیک و چند لایه در حجم 200 میلی لیتر عرضه و صادر می شود. خامه ها پس ازطی کردن دوره قرنطینه و پس از گرفتن تاییدیه کنترل کیفی به مشتری ارسال می شوند.
پس از دانستن تفاوت بین خامه غیر لبنی و لبنی، انتخاب با شماست. با توجه به بدن و رژیم غذایی خود می توانید یکی از خامه ها با چربی گیاهی یا حیوانی را انتخاب کنید.
برای ارتباط با دپارتمان صادرات لبنی کالبر به بخش ارتباط با ما مراجعه کنید.
Fats and Oils Handbook", Chapter 3, Animal Fats and Oils, 1998" |
https://richs.co.id/media/a-better-whip-topping-cream-choice |
https://bakewithshivesh.com/different-whipping-cream-brands-in-india |
#خامه_صبحانه_گیاهی #خامه_حیوانی_کالبر #خامه_فرادما_کالبر #خامه_کاکائویی #خامه_صبحانه_سفید |