hotline

98-9227004941+24/7 مرکز پشتیبانی

دپارتمان صادرات لبنیات کالبر

لبنیات محیطی مناسب برای باکتری ها است زیرا میکروارگانیسم های زنده از لاکتوز تغذیه می کنند، قند طبیعی موجود در محصولات لبنی. از این رو پنیر و ماست به عنوان یک غذای پروبیوتیک عالی شناخته می شوند.
اهمیت محصولات حاوی پروبیوتیک برای حفظ سلامت و تندرستی در حال تبدیل شدن به یک عامل کلیدی موثر بر انتخاب مصرف کننده است که منجر به رشد سریع بازار این محصولات و افزایش علاقه تجاری به بهره برداری از ویژگی های تغذیه ای آنها شده است.
پروبیوتیک ها، باکتری های مفیدی هستند که می توانند به سلامت روده و سلامت کلی بدن کمک کنند، در برخی از انواع پنیر و همچنین در مکمل های غذایی، غذاهای تخمیر شده و ماست یافت می شوند. به طور معمول، پروبیوتیک ها در پنیرهایی هستند که کهنه شده اند اما بعد از آن حرارت ندیده اند. این شامل پنیر نرم، از جمله موزارلا یا گودا و پنیرهای سفت، از جمله پروولون یا چدار است.
این باکتری به طور معمول در غذاهای تخمیر شده از جمله کیمچی، کلم ترش، کومبوچا و ماست یافت می شود و به یاد داشته باشید، اگر می خواهید مزایای پروبیوتیک را حفظ کنید، از پختن یا ذوب شدن آنها اجتناب کنید.

اگرچه همه پروبیوتیک ها فواید یکسانی ندارند، BifidoB HN019TM به تنهایی یا در ترکیب با LactoB HN001TM و فروکتو الیگوساکاریدها انتقال غذا از طریق روده را برای بهبود علائم یبوست سرعت می بخشد. BifidoB HN019TM همچنین ناراحتی روده را کاهش می دهد و از یکپارچگی سد روده پشتیبانی می کند.
پوشش روده انسان مانند یک دروازه بان عمل می کند و به ترکیبات خاصی اجازه می دهد از سد روده عبور کرده و وارد جریان خون شوند و در عین حال از ترکیبات مضر جلوگیری می کنند. هنگامی که سد روده در معرض خطر قرار می گیرد، ترکیبات مضر مانند پاتوژن ها می توانند از دستگاه گوارش وارد بدن شوند. هر دو BifidoB HN019TM و LactoB HN001TM به حفظ اتصالات سلولی روده کمک می کنند.

probiotics

پنیر پروبیوتیک فتای کالبر از نظر مواد و طعم با پنیر فتا معمولی یکسان است. پنیر پروبیوتیک کالبر نه تنها می تواند بر پوشش روده تاثیر بگذارد بلکه اثرات بیشتری بر سلامت سیستم ایمنی دارد. افزودن پروبیوتیک ها به هضم پنیر کالبر و همچنین افزایش سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

برای ارتباط با دپارتمان صادرات لبنی کالبر به بخش ارتباط با ما مراجعه کنید.

 

Probiotic cheese: Health benefits, technological and stability aspects, Adriano Gomes da Cruz, 2009

Is cheese a healthy source of probiotics? Harvard Health Publishing website, https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/is-cheese-a-healthy-source-of-probiotics, 2021

10 Probiotic-Rich Foods That Are Even Better Than Yogurt. Insteading.com

#پروبیوتیک #خواص_پروبیوتیک #پنیر_فتا_پروبیوتیک_کالبر #پنیر_پروبیوتیک