ایمنی مواد غذایی یک چالش اصلی برای هر کسب و کار یا مشتری مواد غذایی است، اما بسیاری از گواهینامه های ایمنی این صنعت می توانند به حل این مشکل کمک کنند. این گواهی ها و استانداردها از یک سو، به لطف به حداقل رساندن خطرات اصلی مواد غذایی و ایجاد شفافیت بیشتر به نفع کارخانه تولیدی یا سازمان است و از سوی دیگر، امنیت بیشتری را هم برای مشتریان و هم برای مصرف کننده نهایی فراهم می کند. کالبر چندین گواهینامه و استاندارد داخلی و بین المللی از جمله HACCP ،ISO 9000:2015 و حلال را دریافت کرده است.
مهمترین عامل در تولید محصولات لبنی مرغوب و با کیفیت، استفاده از مواد اولیه تازه می باشد. استفاده از مواداوليه و لوازم بسته بندي مناسب، ماشين آلات خودكار پيشرفته، دانش فني و نيروهاي متخصص باعث گرديده تا محصولات توليدي کالبر در بازار رقابت از امتيازات ويژه برخوردار گشته و سهم قابل توجهي از بازار را به خود اختصاص دهد.
شرکت لبنیات کالبر دارای پروانه ساخت برای کلیه محصولات از وزارت بهداشت، استاندارد ملی ایران، گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9001-2008) و گواهینامه ایمنی و سلامت مواد غذایی (HACCP) از شرکت TUV NORD می باشد. کالبر متعهد به استانداردهای بالای کنترل کیفیت از طریق برنامههای ایمنی و کیفیت مواد غذایی، آزمایشهای منظم و ارزیابیهای مستقل می باشد.
مجموعه مواد لبنی کالبر که برای انواع سلیقه مشتریان و نیازهای تجاری تولید می شود، شامل شیرخشک صنعتی، پودر آب پنیر، کره حیوانی فله 25 کیلویی، انواع پنیر، شیر UHT، شیر طعم دار UHT، خامه UHT، کشک، دوغ و آبمیوه با ماندگاری بالا می باشد.
در دپارتمان صادرات لبنیات کالبر، ما تجربه چندین سال صادرات مواد و محصولات لبنی را به مجموعه ای از کشورها مانند عراق، افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، قطر، بحرین، ازبکستان، امارات، ... داریم و در حال گسترش صادرات به دیگر کشورها ازجمله اردن، سومالی، یمن، سوریه، کنیا، تانزانیا، الجزایر، لیبی، ژاپن، فیلیپین، سنگاپور، مالزی، سریلانکا، ... هستیم.